Preşedintele AFAN, după moartea lui Ekeng: Sunt scârbit de fotbalul din România

07 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Preşedintele AFAN, după moartea lui Ekeng: Sunt scârbit de fotbalul din România

"M-am săturat de mizeria din fotbalul nostru în care diletanţi ocupa posturi cheie în cluburi. Oameni complet nepregătiţi, veniţi din alte domenii, ne dau lecţii de cum se conduce fotbalul. Dumnezeu să-l odihnească pe Patrick Ekeng. Oare câţi fotbalişti trebuie să mai moară să schimbam regulamentele? Să obligăm cluburile să facă controale profesioniste? Nu sunt un adept al comunicării pe Facebook, dar în seara asta sunt scârbit de tot ce trăiesc în fotbalul din România, zi de zi. Sper ca la următorul Comitet Executiv al FRF să discutam aceste probleme şi să venim cu soluţii concrete, nu cu promisiuni ieftine", a scris pe Facebook preşedintele sindicatului fotbaliştilor, potrivit agerpres.ro.

Patrick Ekeng a murit vineri seară după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo și FC Viitorul Constanța (3-3).

Ekeng fusese introdus pe gazon doar șapte minute mai devreme (min. 63).

Transferat în luna ianuarie, Ekeng a evoluat pentru Dinamo în 11 meciuri, în trei competiții, marcând un gol important în derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei României, încheiat la egalitate, 2-2.

Citeşte şi:

Se putea evita tragedia? Suporterii dinamovişti acuză: "Doctoriţa mânca seminţe şi fuma!" (VIDEO)

Dosar penal in rem în cazul morţii fotablistului Patrick Ekeng

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră