Verratti-un italian care nu vrea să meargă la Paris

19 Iun 2017 | scris de Radu Popescu
Verratti-un italian care nu vrea să meargă la Paris

 

Continuă lungul drum al lui Verratti către Barcelona-se va termina cu happy-end pentru italianul decis să joace alături de Messi?

Verratti joacă de 4 ani la PSG,este una dintre vedetele echipei dar visul său este de a îmbraca tricoul echipei catalane. La 24 de ani mulţi îl văd ca pe cel mai bun înlocuitor al lui Iniesta,cel care se află pe final de carieră.

Povestea a explodat acum trei săptămîni cînd Verratti si-a exprimat în mod public dorinţa de a pleca .

PSG nici nu vrea să audă de aşa ceva,de altfel şefii clubului au refuzat să deschidă vreo discuţie cu Barcelona. De altfel,după faimoasa eliminare a PSG în urma celui neverosimil 1-6 de pe Camp Nou-francezii spun că au fost defavorizaţi de arbitru-relaţiile dintre cele două cluburi au devenit destul de reci. Dar Verratti insistă pentru transfer,simte că e o oportunitate pe care nu o poate rata. Plecat în Ibiza,în vacanţă, presa a speculat că s-a întîlnit cu Messi şi Luis Suarez,aflaţi acolo.

De altfel,se ştie că argentinianul insistă încă de anul trecut pentru transferul italianului-Messi consideră că Verratti este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume.

Şi încă un amănunt picant :Verrati s-a fotografiat cu El Mundo Deportivo,ziarul din Barcelona care anunţa dorinţa jucătorului de a veni la Barcelona. Era un mod de a-i determina pe şeicii de la PSG să accepte transferul.

Mai ales că Barcelona vrea să plătească pentru această mutare 100 de milioane de euro...

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră