Întorsătură fericită de destin. Guardiola îl ia pe Valdez la City

16 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Întorsătură fericită de destin. Guardiola îl ia pe Valdez la City

Calvarul lui Victor Valdes se apropie de sfârşit: Guardiola i-a propus să vina la Manchester City ca alternativă la actualul titular,Joe Hart. Evident că va accepta propunerea punând capăt unui coşmar care durează de trei ani,din momentul în care s-a decis să părăsească Barcelona.

Faimosul portar,cu o poziţie de necontestat în cadrul echipei catalane, s-a decis să plece dând curs unei propuneri venite de la PSG. Voia o nouă provocare,zicea el, dar s-a dovedit o încercare dureroasă.


Într-un meci cu Villareal s-a acidentat atât de grav că PSG,prevalându-se de o condiţie din contract-starea de sănătate- a rupt întelegerea şi Valdes s-a trezit fără angajament. Recuperarea a durat mai bine de 6 luni moment în care a acceptat un contract oferit de l Manchester United. N-a mers nici aici, destul de repede un conflict cu Van Gaal-dar cine nu a fost în conflict cu arţagosul olandez?-, trimis la echipa a doua şi apoi împrumutat la Standard Liege.

Şi acum, întorsătura fericita de destin,propunere de la City unde va lucra cu antrenorul sub conducerea căruia a cunoscut atâtea succese.

La cât de valoros este ca sportiv, Valdes merita această şansă...

Alte stiri din Sport

Ultima oră