Tenis: Gaël Monfils se retrage de la Cupa Davis din cauza problemelor de sănătate probabil legate de a treia doză de vaccin

23 Feb 2022
Tenis: Gaël Monfils se retrage de la Cupa Davis din cauza problemelor de sănătate probabil legate de a treia doză de vaccin

 Ajuns în sferturile de finala la Australian Open luna trecută, francezul Gaël Monfils și-a anunțat marți retragerea din meciul de Cupa Davis, programat pentru sfârșitul săptămânii viitoare (4-5 martie) împotriva Ecuadorului. Jucătorul spune ca a avut probleme de sănătate încă de la a treia doză de vaccin și acum trebuie să se odihnească, scrie L'Equipe.

De la Melbourne, unde a fost scos la porțile semifinalelor de italianul Mattéo Berrettini, numărul 1 francez a mai apărut doar o singură dată pe teren: la începutul lunii la turneul de la Montpellier, unde a fost măturat de la început de suedezul Mikael Ymer în mai puțin de o oră (6-1, 6-2).

S-a retras apoi din turneele de la Rotterdam (Olanda), Doha (Qatar) și Dubai (Emiratele Arabe Unite). Și toate aceste probleme par a fi legate de cea de-a treia doza a vaccinului împotriva Covid-19.

„Bună ziua tuturor, am vrut să vă dau câteva știri în urma retragerilor mele recente din turneu. Am suferit o mică problemă de sănătate (probabil după cea de-a treia doză de vaccin)”, a postat pe contul său de Twitter Gaël Monfils, care a decis să urmeze sfaturile medicului său și să-și ia timp să se odihnească.

Prin urmare, a ales să renunțe la participarea la întâlnirea Cupei Davis.

„Deci, din păcate, nu voi putea juca Cupa Davis săptămâna viitoare”, a adăugat el. El speră să poată reveni în competiție cu ocazia turneului american și a Masters 1000 de la Indian Wells (10 martie) și Miami (23 martie).

 

 Sursa: L'Equipe, CNews

Alte stiri din Sport

Ultima oră