Hop,Hop-Of,eroina noastră,mai încearcă o dată! Halep,ar putea fi,dar nu este...

08 Sep 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Hop,Hop-Of,eroina noastră,mai încearcă o dată! Halep,ar putea fi,dar nu este...

Hop,Hop-Of,eroina noastra, mai încearcă o dată! Halep, ar putea fi,dar nu este...

De vreo trei ani Simona Halep este eroina noastră. Sau vrem să devină eroină. Câstiga turnee-mai mici sau aproape mari-, bate jucatoare de top-veritabile sau nimerite în partea de sus a clasamentului din pură intamplare-,mai pierde şi ne facem că nu obervăm,sorbim cu nesaţ orice declaratie de laudă la adresa ei desi ceva ne spune că e mai degrabă de complezenţă. Şi asta pentru că Simona nu are un titlu de Grand Slam cum multe dintre jucatoarele bătute de ea au în palmares. Iar Simona-ce nedreptate ! nu. Doar o singură finală-speranţă cu Sharapova la Roland Garros, si ea pierdută.

Acum a jucat cu imbatabila Serena la US Open, a jucat bine dar a pierdut făra niciun dubiu.Remarcăm prezenta ei imperiala în anumite momente ale meciului, suntem încântati de laudele protocolare ale Serenei şi ignoram că Halep a ieşit din concurs în sferturi-anul trecut juca aici în semifinale.

Dacă are într-adevar ambiţia de a deveni cea mai bună jucătoare din circuit atunci pentru Simona înfrângerea de noaptea trecuta este usturătoare.

Deocamdata Simona este o campioană obisnuita din Top Ten, este invitată la turnee unde are doar o glazură fondantă dar in niciun caz sclipiri de diamant. Mai are momente magice în urma carora ai putea spune că poate fi cea mai bună dar uite că nu este.

Cariera Simonei este doar un Hop-Hop...of,eroina noastra,mai încearcă o dată...

Alte stiri din Sport

Ultima oră