Video: Un transgender de 59 de ani a purtat steagul Finlandei la deschiderea Campionatelor Europene de Patinaj dar a căzut în primele secunde

29 Ian 2023
Video: Un transgender de 59 de ani a purtat steagul Finlandei la deschiderea Campionatelor Europene de Patinaj dar a căzut în primele secunde

Minna-Maaria Antikainen, un fermier în vârstă de 59 de ani care se identifică drept femeie și care a început patinajul artistic la vârsta de 50 de ani, a avut privilegiul de a prezenta țara gazdă Finlanda pentru deschiderea Campionatului European de patinaj artistic Espoo 2023 dar a stârnit criticile retelelor de socializare.

Markku-Pekka Antikainen, un fermier finlandez 59 de ani, care acum se numește Minna-Maaria, a fost ales pentru a deveni unul dintre protagoniștii ceremoniei de deschidere a campionatului european de Patinaj artistic care se desfășoară zilele acestea în Finlanda și al cărui motto este „diversitate”.

Siteul competiției afirmă ca acest sportiv a visat întotdeauna să fie un patinator profesionist. Din păcate, în timpul ceremoniei, după ce a petrecut câteva clipe pe gheață a căzut si nu s-a mai putut ridica singur.

Spectacolul a fost criticat pe rețelele de socializare drept "jenant” și o „lipsă de respect față de patinatorii care au petrecut ani de zile arătându-și efortul și munca bună în profesie”. 

„Lor nu li s-a dat ocazia să participe la această ceremonie”.

Un patinator stângaci care cade în mai multe rânduri necesitând intervenția celorlalti patinatori plus fizicul lui l-au adus în centrul ridicolului, critică rețelele de socializare

Utilizatorii de internet se întreabă de ce organizarea acestui eveniment, care este difuzat în întreaga lume, a oferit acest spectacol nefericit. 

 

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră