Tragedia unui mare campion. Cumplit!

30 Aug 2019 | scris de A.V.
Tragedia unui mare campion. Cumplit!

Tehnicianul Luis Enrique, care a demisionat în iunie din funcţia de selecţioner al Spaniei din motive personale, a anunţat, joi, decesul fetiţei sale, Xana, în vârstă de 9 ani.

Ce poate fi mai cumplit pentru un părinte, decât să știe că trebuie să își ducă propriul copil la groapă?

Luis Enrique s-a retras brusc acum cinci luni de la conducerea naționalei Spaniei, iar presa iberică a știut să îi respecte durerea cumplită, nu l-a vânat pentru exclusivități, înțelegându-i drama.

Fetiţa suferea de osteosarcom, o formă de cancer osos, boală cu care s-a luptat timp de CINCI LUNI.

“Xana a murit astăzi, la 9 ani, după o luptă intensă timp de cinci luni cu osteosarcom. Mulţumim celor care au fost alături de noi în aceste luni şi mulţumim pentru discreţie şi înţelegere. Ne vei lipsi tare mult, dar ne vom aminti înfiecare zi de tine şi vom trăi cu speranţa că într-o zi ne vom întâlni. Vei fi steaua care va călăuzi familia noastră", a scris Luis Enrique pe Twitter.

Luis Enrique a demisionat din postul de selecţioner, din motive personale, la 19 iunie.

Din 26 martie, când a fost nevoit să părăsească de urgenţă echipa naţională, Luis Enrique nu a mai păşit pe niciun stadion, însă şi-a urmărit jucătorii prin intermediul înregistrărilor video. La meciul cu Malta, din aceeaşi zi, echipa a fost condusă de pe bancă de Moreno şi aşa a fost şi la partidele cu Insulele Feroe şi cu Suedia.

Naţionala Spaniei se află în grupa României pentru preliminariile Campionatului European din 2020,

Alte stiri din Sport

Ultima oră