Suporterii români lăsaţi cu buza umflată de FRF. Angajaţii lui Burleanu aruncă vina pe Federaţia de fotbal Nord – Irlandeză în scandalul biletelor pentru meciul Irlanda de Nord - România

27 Mai 2015
Suporterii români lăsaţi cu buza umflată de FRF. Angajaţii lui Burleanu aruncă vina pe Federaţia de fotbal Nord – Irlandeză în scandalul biletelor pentru meciul Irlanda de Nord - România
Românii din Irlanda care vroiau să meargă la meciul de fotbal Irlanda de Nord – România, care va avea loc la Belfast, au fost lăsaţi cu buza umflată de federaţia condusă de Răzvan Burleanu. Deşi, românii din Irlanda au protestat împotriva modului de atribuire a biletelor, condamnând „mafia biletelor” din FRF.

Purtătorul de cuvânt al Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Berceanu, a făcut câteva precizări pentru mariustuca.ro: „Departamentul de Ticketing al Federației Române de Fotbal a fost contactat, înainte de punerea în vânzare a biletelor pentru partida Irlanda de Nord-România, de mai mulți doritori. Printre aceștia, și de persoane care s-au recomandat ca reprezentanți ai „Grupului Românilor din Irlanda” care doreau achiziționarea a peste 200 de bilete la această partidă. Am decis implementarea unui sistem de achiziție exclusiv online, fiecare doritor putând achiziționa maximum patru bilete, pentru a asigura transparență și echidistanță față de suporterii echipei naționale, evitând, în același timp, orice eventuală posibilitate de speculă.

„Persoanele sau firmele care declară că au comercializat bilete la această partidă, nu au cum să fi fost vreodată în posesia acestor bilete, pentru că toate biletele destinate fanilor români vor fi remise la Belfast, de către Federația nord-irlandeză. Nu există nici măcar un bilet care să fi intrat, fizic, în posesia Federației Române de Fotbal. Toate cele 705 bilete disponibile fanilor români au fost epuizate în mai puțin de 24 de ore, după ce au fost puse în vânzare sâmbătă, 23 mai 2015. Ne bucurăm că “tricolorii” beneficiază de fani dedicați și regretăm faptul că nu au putut fi puse la dispoziție bilete care să acopere întreaga cerere a românilor.” a mai precizat Gabriel Berceanu.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră