Simona Halep, eliminată din turneul de la Roland Garros

27 Mai 2015
Simona Halep, eliminată din turneul de la Roland Garros
Mare dezamagire pentru toti pasionatii tenisului din Romania: Simona Halep a pierdut cu 5-7,1-6 meciul disputat la Roland Garros cu jucatoarea croata Mirjana Lucic Baroni(locul 70 WTA).

Meci fara istoric, jucatoarea din Croatia a dominat categoric si Halep este eliminata chiar din turul doi al turneului. Daca anul trecut,finala disputata la Roland Garros in compania Mariei Sharapova o propulsa pe Halep printre starurile tenisului mondial evolutia de astazi parca ne arata ca cercul se inchide.

Eliminarea jenanta de astazi demonstreaza ca romanca nu reuseste sa faca saltul dincolo, in galeria marilor campioane. Deocamdata, ramane doar o speranta si probabil ca “secretul “ evolutiei la nivel de mare performanta il reprezinta"'vointa mentala” de a reusi.

Infrangerea de astazi reprezinta un moment extrem de dificil si care,probabil, va fi greu de depasit. Sa speram ca va reusi...

N-a fost vorba de nervozitate, n-a fost vorba de motivare, pur și simplu stilul abordat de Lucici-Baroni a pus-o în imposibilitate pe Simona să arate un tenis de nivel înalt.

"Am mai jucat cu ea şi ştiam că va fi greu! Ştiam că trebuie să joc inteligent şi să nu fac greşeli" , a declarat Lucici-Baroni la finalul partidei



Alte stiri din Sport

Ultima oră