Simona Halep, desemnată din nou Favorita Fanilor în WTA

07 Dec 2018 | scris de M.C.
Simona Halep, desemnată din nou Favorita Fanilor în WTA

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a fost desemnată câştigătoare a premiului de Favorită a Fanilor în circuitul WTA, anchetă realizată pe site-ul Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis.

După ce a terminat pentru al doilea an la rând pe prima poziţie în clasamentul pe puncte al WTA, Halep reuşeşte să facă ''dubla'' şi în inimile fanilor.

Halep a câştigat ancheta WTA, fiind printre cele doar patru jucătoare care figurează în cei zece ani de palmares ai trofeului.

Rusoaicele Maria Şarapova şi Elena Dementieva au obţinut trofeul câte o dată, pentru ca apoi poloneza Agnieszka Radwanska, recent retrasă din activitate, să se impună de şase ori la rând, între 2011 şi 2016.

Halep a jucat în 2018 a treia sa finală de Mare Şlem, la Australian Open, reuşind să câştige în cele din urmă un titlu de Grand Slam la Roland Garros.

Românca s-a impus şi la Rogers Cup (Montreal) şi Shenzhen Open, încheind anul pe prima poziţie în ciuda faptului că o accidentare la spate i-a încheiat prematur sezonul.

WTA aminteşte şi faptul că Simona Halep a fost aşteptată de 15.000 de suporteri pe Arena Naţională din Bucureşti, după ce a cucerit titlul la Paris.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră