Simona Halep, criticată de presa italiană. Ce-i reproșează ziariștii din Peninsulă

09 Mai 2015
Simona Halep, criticată de presa italiană. Ce-i reproșează ziariștii din Peninsulă
Simona Halep, numărul doi mondial în clasamentul WTA, va participa la turneul de la Roma, unde va intra direct în turul al doilea.

Potrivit Il Messaggero, organizatorii turneului i-au oferit sportivei noastre măsuri speciale de protecție.

Un bodyguard o păzește permanent pe Simona, după ce un cetățean danez a postat pe Twitter mai multe mesaje de amenințare cu moartea. Jesper Andreassen, în vârstă de 48 de ani, era gelos pentru că a aflat din presa din România că Simona Halep ar urma să se căsătorească.

Pe de altă parte, ziariștii italieni au criticat-o însă pe Simona pentru că nu le-a oferit copiilor autografe după la finalul antrenamentului.

Halep o va întâlni pe Varvara Lepchenko sau Alison Riske

Simona Halep a fost desemnată a doua favorită a turneului WTA de la Roma, urmând să intre direct în turul al doilea. Românca o va întâlni pe învingătoarea dintre americancele Alison Riske și Varvara Lepchenko.

Simona nu a jucat niciodată cu Riske (45 WTA), iar pe Lepchenko (30 WTA) a învins-o de două ori, anul trecut în turul al doilea la Australian Open, cu 4-6, 6-0, 6-1, și anul acesta, cu 6-1, 3-6, 6-1, în turul al treilea la Indian Wells, în drum spre titlul pe care l-a câștigat ulterior.

Pe tabloul principal de mai află și Irina Begu, urmând să joace în primul tur cu o adversară venită din calificări.

În faza preliminară vor juca Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru. Niculescu (62 WTA) o are adversară pe italianca Jasmine Paolini (342 WTA), în timp ce Dulgheru (71 WTA) o va înfrunta pe elvețianca Lisa Sabino (481 WTA).

Anul trecut, Halep a fost nevoită să se retragă din optimile de finală, din cauza unei accidentări. (V.M.)

Alte stiri din Sport

Ultima oră