Ronaldo rămâne, Zidane mai aşteaptă...

26 Sep 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Ronaldo rămâne, Zidane mai aşteaptă...

In minutul 72 a meciului cu Las Palmas Ronaldo a fost schimbat de Zidane. Decize surprinzatoare daca ne gandim la ambitia portughezului. Iar daca ne luam dupa mimica din momentul schimbării+unni jurnalist susţin că a şi înjurat- este clar că starul lui Real Madrid a fost total nemulţumit de ceciyia antrenorului. E adevărat ca Ronaldo nu a jucat strălucit-în nota mediocră a echipei- dar nu era un motiv totuşi pentru înlocuire.

Ronaldo are 31 de ani,spune că vrea să joace pînă la 40 de ani, la Real Madrid,evident dar la fel de evident este vorba de un simplu teribilism.

Cariera lui Ronaldo este pe final, uzura psihică şi fizică este evidentă şi nimeni nu-şi face iluyii că mai poate continua la acest nivel. La fel de posibil este şi faptul că staff-ul Realului a ajuns la concluzia că portughezul blochează jocul echipei şi e nevoie de mai mult altruism în atacul celor din Madrid-altruismul este un capitol la care portugheyul nu a e4xcelat niciodată.

Ronaldo dă multe goluri dar mulţi scot în evidenţă faptul că aproape întreaga echipă joacă numai pentru el. Vorba cuiva, chiar şi Ronaldo joacă pentru Ronaldo. E clar că Zidane, ambiţios şi inteligent ,simte că Realul are nevoie de un alt stil de joc,inconfundabil, în care vedeta să se subordoneze echipei iar din punctul acesta de vedere Ronaldo e o piedică.

Dar cum Realul e un ameste ciudat de interese comerciale, calcule de marketing şi de-abia după aceea de o viziune în fotbal e posibil ca Perez să-l mai tolereze pe jucătorul care continuă să fie un brand puternic în publicitate.

Până atunci mai e iar Zidane va trebui să mai aştepte...

Alte stiri din Sport

Ultima oră