Declarații jucătorii români: "Mingea nu a vrut să intre, nu știu ce să zic", "Cel mai trist moment din cariera mea..."

19 Iun 2016 | scris de Cristi Ionescu
Declarații jucătorii români:

Fotbalistul echipei naționale Cristian Săpunaru a declarat după meciul cu Albania, pe care România l-a pierdut cu 1-0, că jucătorii s-au dezamăgit pe ei, familiile lor și pe toți românii.

"Cred că ne-am dorit prea mult victoria și iată că am reușit să ne dezamăgim pe noi, familiile, românii și pe toți care ne-au fost alături. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am atacat toată repriza a doua, am avut ocazii de gol, am avut șuturi la poartă, dar mingea nu a vrut să intre, nu știu ce să mai zic. Păcat că am muncit până aici, ne-am dorit foarte mult să ne calificăm mai departe, era o șansă pentru toți, i-am dat cu piciorul. Îmi pare rău că n-am reușit, pentru că am 32 de ani și îmi doream foarte mult să ne calificăm", a spus Săpunaru la postul Pro Tv.

Stanciu - E o seară neagră, am jucat slab și nu meritam să ne calificăm

Nicolae Stanciu a făcut și el declarații după meci: "E o dezamăgire mare, ne doream să câștigăm și să mergem mai departe. Dar, din păcate, am făcut un meci foarte slab astăzi și nu meritam să ne calificăm. Era o șansă importantă pentru noi, ne pare rău că i-am dezamăgit pe fani și pe noi. E o seară neagră", a spus Nicolae Stanciu. Nu știu dacă suntem slabi, jocul din această seară a fost slab, n-am reușit să marcăm, iar ei ne-au pedepsit la ocazia pe care au avut-o. Am pierdut o calificare și e foarte dureros. Cred că e cel mai trist moment din cariera mea, a declarat fotbalistul, vizibil afectat emoțional.

Dragoș Grigore - Este tristețe și o foarte mare dezamăgire în vestiar

"Este tristețe și o foarte mare dezamăgire în vestiar. Însă nu cred că mai e timp și loc de regrete, atât am putut. Dacă am pierdut în seara asta înseamnă că nu meritam să mergem mai departe. Sper ca în viitorul apropiat fotbalul românesc să treacă peste acest impas. Probabil putem spune că este și rușinos rezultatul, pentru că nu am jucat în fața unei forțe a Europei. Din păcate nu am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptat de mulți dintre noi. Toți suntem responsabili de greșelile făcute, fiecare trebuie să-și asume ce a greșit. Ar trebui să eliminăm aceste lucruri, pentru că sunt greșeli care ne costă. Îmi doresc o revenire a echipei naționale, urmează preliminariile Cupei Mondiale în toamnă. Naționala trebuie să meargă mai departe indiferent de cine e selecționer sau ce jucători sunt convocați la lot. Echipa națională trebuie să se califice din nou la un Mondial", a spus Dragoș Grigore.

Alte stiri din Sport

Ultima oră