Să tot joci fotbal.Messi va avea un salariu de 40 de milioane de euro

26 Ian 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Să tot joci fotbal.Messi va avea un salariu de 40 de milioane de euro

Potrivit contractului, dacă Barcelona decide să-l vandă pe argentinian pană in iunie în acest an va trebui să-i plăteasca o compensatie de 19.941.000 de euro.Evident că această variantă este puţin plauzibilă în condiţiile în care jucătorul din Argentina reprezintă o condiţie necesară a obţinerii trofeelor pe care le vizează clubul catalan.

 

Aceste dezvăluiri au fost făcute de presa catalană care,nu se ştie cum, a ajuns la detaliile contractului dintre Messi si Barcelona. Adevarata bombă vine de la noul salariu pe care urmează să-l încaseze Messi din această vară.

 

Este vorba de 39,4 milioane de euro pe sezon. Şi asta nu e tot, vorba reclamelor de la teleshopping, pentru că reprezentanţii argentinianului si Barcelona s-au aşezat la masa negocierilor pentru un nou contract. Şi în niciun caz nu e vorba de reducerea salariului.

 

Partea proastă este că aceste dezvăluiri îl vor încrancena şi mai mult pe Neymar care îşi doreşte un salariu apropiat de cel al lui Messi. El a cerut 19 milioane de euro şi.surprinzător, Barcelona a acceptat.Bietul brazilian, nu ştia că argentinianul urma sa caştige 40 de milioane de euro pe an.

N-ar fi exclus ca această veste să-l determine să accepte oferta Realului.

Alte stiri din Sport

Ultima oră