S-a vândut Dinamo. Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar de 72,5 la sută acțiuni grupului spaniol reprezentat de Pablo Cortacero

14 Aug 2020
S-a vândut Dinamo. Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar de 72,5 la sută acțiuni grupului spaniol reprezentat de Pablo Cortacero

Moment istoric la Dinamo: Negoiță a vândut clubul spaniolilor veniți la negocieri în Romania! Înaintea parafării actelor de preluare, spaniolii vor să scape de fanii acționari minoritari constituiți în "Doar Dinamo București", relatează stiri.tvr.ro.

Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar de 72,5 la sută acțiuni grupului spaniol reprezentat de Pablo Cortacero, venit special în România pentru a finaliza negocierile preluării clubului.

Cortacero vrea să trateze cu suporterii din „Doar Dinamo București" pentru restul pachetului minoritar de 27,5 la sută acțiuni, cuantum obținut în urma memorandumului semnat de fani cu Negoiță și în temeiul căruia aceștia își pot exercita dreptul de veto în privința afacerii.

Grupul spaniol este forțat să se înțeleagă cu suporterii „Doar Dinamo București" înainte de parafarea actelor vânzării și preluării clubului, programate în următoarele 48 de ore.

Odată cu semnarea actelor de vânzare-cumpărare, spaniolii trebuie să plătească datoriile de 3 milioane de euro fiind, în același timp, obligați, contractual, să garanteze un buget de 5 milioane de euro pentru următorul sezon.

În cazul în care Cosmin Contra refuză să fie manager general la Dinamo, spaniolii sunt hotărâți să îl numească manager general pe Ioan Mărginean, fost conducător la Gaz Metan Mediaș.

Alte stiri din Sport

Ultima oră