Robert Muresan, invingator pe circuitul de la Adancata

04 Mai 2015
Robert Muresan, invingator pe circuitul de la Adancata
Pilotul aradean Robert Muresan a castigat prima etapa a Campionatului National Individual Open al Romaniei la Viteza de Circuit, organizat sub patronajul Federatiei Romane de Motociclism pe Circuitul Motor Park Romania de la Adancata.

Cursa a fost intarziata de o ploaie foarte puternica, dar a fost una lipsita de surprize. Muresan a plecat din Pole Position si s-a distantat in mod constant de urmaritorii sai, pastrand pozitia intai pana la linia de sosire, acolo unde a ajuns la peste 14 secunde de ocupantul locului secund, Catalin Cazacu, pilotul oficial BMW Motorrad.

“Am fost foarte multumiti de evolutia pe acest circuit complet nou pentru mine, fiind un antrenament foarte bun in vederea pregatirii participarii in Campionatul Mondial WorldSBK la clasa Superstock 1000. Nu ne-a deranjat deloc faptul ca a plouat deoarece am avut ocazia sa remediem problema electronica cu care ne-am confruntat anul trecut la soft-ul de ploaie, motocicleta comportandu-se foarte bine dupa rezolvarea acesteia”, a declarat Robert Muresan.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră