Real Madrid şi Barcelona îl apără pe Nadal

13 Mar 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Real Madrid şi Barcelona îl apără pe Nadal

Iata,insa, ca Real Madrid a dat un comunicat de presa in care isi exprima sustinerea fata de sportiv.


“Clubul Real Madrid C.F. dorește să-și manifeste sprijinul total pentru membrul său de onoare Rafa Nadal, fără îndoială unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile ai Spaniei și ai lumii.
Rafa Nadal reprezintă valori fundamentale ale sportului. Măreția sa și impresionantele sale triumfuri s-au bazat pe o conduită exemplară, pe o muncă susținută, pe talentul său și pe o enormă capacitate de sacrificiu.
Pentru toate acestea, această instituție consideră nejustificabile și intolerabile atacurile asupra persoanei sale, lansate de fostul ministru Roselyne Bachelot.
Pentru Real Madrid este o imensă onoare ca figura sa este atât de strâns legată de clubul nostru, pentru că suntem alături de un simbol a tot ceea ce e mai bun în sport. Nadal este admirat și iubit de milioane de fani din toată lumea, iar acest club, astăzi, este alături de el”, scrie in comunicatul clubului madrilen,citat de digisport.ro.


Interesant este că şi Barcelona i-a luat apărarea lui Nadal prin Luis Enrique care a declarat că “sunt mai mari şanse ca eu să mă dopez ca antrenor decât să o faca Rafa,un sportiv exemplar.”

Alte stiri din Sport

Ultima oră