PSG-un vis cu cinci stele.Îl vrea şi pe Diego Simeone

10 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu
PSG-un vis cu cinci stele.Îl vrea şi pe  Diego Simeone

PSG face planuri peste planuri cu speranţa că va câştiga Liga Campionilor. Până acum nu i-a ieşit mai nimic chiar dacă domină categoric campionatul francez. Dar pe cine mai impresioneaza un titlu în La Ligue?

Bomba vine însă din intenţia lor de a-l convinge pe Diego Simeone de a abandona pe Atletico şi de a veni la Paris. Ar fi o achiziţie de marcă,argentinianul s-a obişnuit cu succesul şi l-ar putea tenta o aventură pariziana mai ales când e vorba şi de mulţi bani-ca salariu. evident. Tot presa franceză mai scrie că PSG vrea să-l aduca şi pe Oblak,uimitorul portar de la Atletico dar şi acesta, probabil, ar pleca doar împreuna cu Simeone.

Continuă ,de asemenea,discuţiile cu Ronaldo care a promis că, daca va părăsi Real-ul ,destinatia lui certă va fi PSG. Cum echipa merge bine Ronaldo ezită şi probabil că va lua o decizie doar după finala cu Atletico. Daca Real va câştiga Liga probabil că portughezul va decide să mai rămână un an la Madrid,

Alt jucator vizat de echipa din suburbia Parisului este Lassana Diarra care a făcut un sezon excelent la Marseille. Şi o ultimă achizitie ar fi brazilianul Leonardo,dar ca director sportiv-a mai ocupat această funcţie acum trei ani dar a părăsit clubul în urma unui conflict cu un arbitru.

Şi cum ramane cu Neymar ademenit cu 40 de milioane de euro, cel mai mare salariu din istoria fotbalului?

Atunci lucrurile se schimbă in varianta că brazilianul paraseşte Barcelona-Ronaldo poate ramâne mult şi bine la Real,nu mai reprezintă o miză pentru echipa de la marginea Parisului.

Sa vedem ce va iesi din aceste vise de marire şi cu multe stele...

Alte stiri din Sport

Ultima oră