Cum vrea să ajungă Neymar un brazilian simpatic şi mingicar

20 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Cum vrea să ajungă Neymar un brazilian simpatic şi mingicar

La începutul anului , Neymar şi-a cumparat o proprietate la Casterfeldes, o zonă rezidenţială a Barcelonei. Presa spaniolă a observat că de câteva săptămâni lucrările de reamenajare au fost sistate iar echipele care lucrau aici au fost retrase. Interpretarea este limpede: Neymar se pregăteste să plece de la Barcelona.

Iar zvonurile că brazilianul negociază intens cu mai multe echipe s-au înteţit în ultimele zile.

Neymar se află in Brazilia-dupa escapade în cluburile din Londra şi Los Angeles- iar presa relatează că a fost asaltat de propunerile venite de la Manchester United, Real Madrid şi ,mai ales, Paris Saint Germain. Şeicii din capitala Franţei insistă pentru acest transfer, sunt gata să achite clauza de reziliere de 193 de milioane de euro şi-i ofera brazilianului un salariu fabulos: 40 de milioane de euro pe sezon.

Dar şi de la United sau Real vin tot felul de propuneri fabuloase şi pare mai degraba,acum, o bătalie a orgoliilor acestor cluburi în incercarea de a obţine semnatura brazilianului. Şi Barcelona a reacţionat trimiţând la Rio pe unul dintre directorii sportivi pentru a-i reaminti fotbalistului şi tatalului sâu că au semnat un precontract şi s-au angajat să onoreze contractul negociat pe sase ani. Dar nemulţumirea familiei fotbalistului o reprezintă salariul-ceva în jur de 15 milioane de euro pe sezon- ceea ce reprezintă in topul ofertelor venite de la alte echipe cea mai puţin atrăgătoare variantă.

În acest moment toata lumea estimează că brazilianul va pleca acolo unde va primi mai mulţi bani -adica,la PSG-dar ajunge la aceiaşi concluzie:fara Messi şi stilul de joc al Barcelonei, Neymar va fi doar un jucător bun,fără să uimească, un brazilian simpatic şi mingicar. Dar nimic mai mult...

Alte stiri din Sport

Ultima oră