Apelul Barcelonei către Neymar: Vrei sa fii bogat sau vrei sa fii fericit?

21 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Apelul Barcelonei către Neymar:  Vrei sa fii bogat sau vrei sa fii fericit?

Presa spaniolă continuă să se ocupe pe larg de plecarea-ce pare iminenta- a lui Neymar de la Barcelona. De pilda, cotidianul catalan Sport,citând surse din club, are un text lacrimogen: Neymar trebuie să aleagă între a câştiga o avere, bani pe care Barcelona nu-i poate da şi varianta în care să câştige mai puţin dar de a fi fericit jucând fotbal într+o mare echipă.

Alt argument folosit de Barcelona în negocierile cu brazilian este cel al proiectului câştigator care este actuala echipa catalană şi in care Neymar poate fi urmaşul lui Messi,poate deveni numarul unu mondial si astfel va ajunge la anvergura carierei argentinianului.

Este clar că ,fără a avea disponibilităţile financiare ale celor de la PSG, Barcelona încearcă să-l convinga pe brazilian că poate fi cel mai bun fotbalist din lume doar la Barcelona.

Argumente fotbalistice,într-adevar, dar probabil că Neymar gândeste că îşi va păstra starea de fericire şi cu bani multi-iar dacă sunt bani multi conteaza mai puţin cum joacă fotbal.

Iar Barcelona joaca lamentabil în postura celui care se jeluieste la plecarea unui jucator care,de când a venit la echipa, nu a fost fundamendal în obtinerea performanţei. Doar că pare a deveni,într-o zi, decisiv în obtinerea performantei. Şi asta înseamna brazilanul pentru club-pare că va fi dar încă nu este...

Alte stiri din Sport

Ultima oră