Adrian Mutu, din nou la Dinamo! "Briliantul" e noul manager general al clubului

12 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Adrian Mutu, din nou la Dinamo!

"Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi și sunt convins că experiența sa în fotbalul internațional ne va duce către un nou standard de performanță atât pe plan intern, cât și european", a declarat Ionuț Negoiță imediat după semnarea contractului. 

"E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit șansa să debutez într-o funcție atât de importantă și îi mulțumesc domnului Negoiță pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le așteaptă toți suporterii dinamoviști", a spus Mutu. 

În cei 20 de ani de carieră, în care a purtat tricoul a 13 cluburi, Mutu a marcat 199 de goluri. El și-a început cariera la FC Argeș, iar apoi a evoluat la Dinamo București, Internazionale Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA Târgu Mureș.

A jucat la loturile naționale de juniori, precum și la reprezentativa națională de seniori, pentru care a marcat de 35 de ori în 77 de meciuri, el deținând recordul de goluri marcate pentru România alături de Gheorghe Hagi.

Alte stiri din Sport

Ultima oră