Mihaela Rădulescu, "fugărită" de iubitul austriac în drumul spre mare

20 Apr 2015
Mihaela Rădulescu,
Duminica, 3 mai, cu incepere de la ora 14:00, se va da startul Wings for Life World Run, eveniment caritabil care se va desfasura in acelasi timp in 35 de locuri din intreaga lume. In tara noastra, ambasadorii locali sunt Mihaela Radulescu, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Paul Dicu, Andrei Rosu, Alexandru Nicolau si Alexandru Corneschi. Acestia vor lua startul in cel mai mare concurs de alergare din lume, iar pentru prima oara in competitie se vor afla si persoane in scaun rulant, printre care si George Balta.

Organizatorii au anuntat ca alte nume importante precum Gabriela Szabo, Zsolt Gyongyossy, Alin Petrache, Andreea Raducanu, Sandra Izbasa, Marian Dragulescu, Victor Hanescu, Bogdan Voina, Mihai Donisan sau Vlad Hagiu vor participa la Wings for Life. Cei care doresc sa alerge alaturi de acestia se mai pot inscrie pana la 28 aprilie. Ei vor alerga pentru cei care nu pot si astfel vor ajuta la indeplinirea obiectivului Wings for Life, sa gaseasca un remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale.

Startul se va da din comuna Pantelimon, iar traseul va continua pe DN 3, prin Branesti – Fundulea, pana spre Lehliu Gara. Masina Oficiala de Finis va fi condusa de catre Felix Baumgartner, omul care a depasit viteza sunetului in proiectul Red Bull Stratos.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră