Lecţia de caracter a lui Sergio Ramos .Modestia lui Ronaldo:Cel mai bun sunt eu

10 Ian 2017 | scris de Gheorghe Voicu
Lecţia de caracter a lui Sergio Ramos .Modestia lui Ronaldo:Cel mai bun sunt eu

Cristiano Ronaldo a fost desemnat de FIFA cel mai bun fotbalist al anului trecut în urma unei anchete la care au participat antrenori,jucători,jurnalişti dar şi fani ai fotbalului.

Interesant este cum a votat Sergio Ramos, căpitanul formaţiei Real Madrid şi coechipier cu Ronaldo.

Ramos l-a votat,evident,pe Ronaldo dar surprind alegerile sale de pe urmatoarele două locuri. Pentru poziţia a doua el şi-a dat votul lui Messi iar pentru a treia poziţie el şi-a exprimat preferinţa pentru Iniesta.

Cum este cunoscută rivalitatea,mereu tensionată ,dintre Real şi Barcelona e de salutat fair-play-ul şi tăria de caracter a căpitanului celor de la Real.

Mai trebuie remarcat că antrenorul naţionalei spaniole, Julen Lopetegui, şi-a dat votul lui Messi,următorii fiind Ronaldo şi Iniesta.

Alt fapt inedit este că reprezentantul cotidianului spaniol El Pais,David Torres, nu l-a votat deloc pe Ronaldo- Messi, Griezmann şi Iniesta au fost opţiunile lor.

Alt fapt de remarcat este că Messi i-a votat pe Suarez, Iniesta şi Neymar iar Arda Turan pe Messi, Iniesta şi Neymar-Messi şi Turan au fost aleşi de FIFA pentru a vota din partea Barcelonei.

De la Real a mai votat Ronaldo care l-a preferat pe Bale urmat de Modric şi Ramos.

Mai trebuie precizat că Messi a fost votat de fani ca fiind cel mai bun jucător al anului trecut dar portughezul s-a impus la votul antrenorilor,jucătorilor şi jurnaliştilor.

Să încheiem cu ce a spus Ronaldo.

„Trofeul se acordă celui mai bun şi cel mai bun sunt eu.” Adică un exerciţiu sublim de modestie...

Alte stiri din Sport

Ultima oră