Ilie Năstase, AVERTISMENT Pentru Halep: "O Poate Termina cu Tenisul!"

16 Ian 2016 | scris de Veronica M. Florentina
Ilie Năstase, AVERTISMENT Pentru Halep:

Numărul 2 mondial are probleme la tendolul lui Ahile, iar Năstase o sfătuieşte pe Halep să-şi ia o perioadă de pauză pentru a se reface complet.

"În caz contrar, o poate termina cu tenisul!", avertizează Ilie Năstase.

"Ea poate chiar să termine cu tenisul. Ea trebuie să se refacă complet. În fiecare an e aceeaşi problemă. Eu, de exemplu am stat 6 luni. Am strâns din dinţi. Mi-a zis doctorul că, dacă nu stau 6 luni, nu mai joc tenis. Ar trebui să aibă grijă, mai ales pe ciment, care e foarte periculos pentru articulaţie şi pentru toţi muşchii, nu numai pentru gleznă.

Eu cred că ea acum îşi face probleme cu piciorul stâng. Am mai spus asta şi nimeni nu mă ascultă: eu dacă aş fi în locul antrenorului sau cine o sfătuieşte, întâi m-aş face bine, să nu îmi fie frică să alerg în stânga sau în dreapta, că nu poate piciorul. Nu putem să ne propunem să avem cea mai bună formă la un turneu de Grand Slam", a mai spus Năstase pentru Digi Sport.

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Australian Open. Românca de 24 de ani o va întâlni în primul tur pe Shuai Zhang, ocupanta locului 132 WTA, contra căreia a mai jucat o singură dată în carieră.

Daca va trece din turul I, Halep o va avea ca adversară pe învingătoarea dintre franţuzoiaca Alize Cornet, locul 42 WTA şi Bojana Jovanovski din Serbia, locul 82 WTA.

Alte favorite pe partea Simonei Halep sunt Ana Ivanovic (Serbia), locul 22 WTA, Victoria Azarenka (Belarus), locul 16 WTA, Timea Bacsinszky (Elveţia), locul 13 WTA, Karolina Pliskova (Cehia), locul 11 WTA, Venus Williams (SUA), locul 10 WTA, Angelique Kerber (Germania), locul 7 WTA.

Alte stiri din Sport

Ultima oră