Ibra Cezar de la PSG: Veni,vidi,vici !

22 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Ibra Cezar de la PSG: Veni,vidi,vici !

“Am venit,am văzut,am învins” a declarat Ibrahimovici după ultimul meci disputat în tricoul lui Paris Saint German(finala Cupei Frantei,4-2 cu Olimpique Marseille),scrie agerpres.ro.

"A fost o aventură formidabilă pentru mine, mai ales când se știe cum stăteau lucrurile atunci când am venit și cum sunt ele astăzi. Deci, iată, mi-am îndeplinit misiunea. Nu am învățat limba franceză, dar am câștigat totul. Am venit, am văzut, am cucerit", a declarat Ibrahimovic pentru postul de televiziune France 2.
Starul suedez, în vârstă de 34 ani, a disputat cu această ocazie al 180-lea său meci pentru PSG, cucerind al 12 trofeu național cu gruparea din Hexagon (4 campioanate, 2 Cupe ale Franței, 3 Cupe ale Ligii franceze și 3 Supercupe). El a înscris în total 156 de goluri în tricoul grupării din capitala Franței, în toate competițiile, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain.
În finala cu Olympique Marseille, Ibrahimovic a reușit să puncte de două ori: prima oară din penalty, imediat după pauză (min.47), iar apoi încă o dată în minutul 82. El a părăsit terenul de joc în minutul 90, fiind ovaționat îndelung de fanii lui PSG.
Săptămâna trecută, "Ibra" și-a anunțat plecarea de la PSG, printr-un mesaj pe Twitter, în stilul său inimitabil: "Am venit ca un rege, plec ca o legendă".
Viitoarea destinație a atacantului suedez pare să fie campionatul Angliei, unde ar putea lucra din nou sub comanda antrenorului Jose Mourinho, la echipa Manchester United.

Alte stiri din Sport

Ultima oră