WTA şi ATP: Simona Halep rămâne pe 7, Marius Copil urcă trei locuri

02 Mai 2016 | scris de Gabriela Antoniu
WTA şi ATP: Simona Halep rămâne pe 7, Marius Copil urcă trei locuri

A doua româncă din ierarhie este Monica Niculescu, pe locul 31 ca și săptămâna precedentă, Irina Begu a urcat o poziție și se află pe 34, iar Alexandra Dulgheru a urcat două locuri și se găsește pe 96, conform agerpres.ro.

Americanca Serena Williams ocupă detașat prima poziție, urmată de poloneza Agnieszka Radwanska și de germanca Angelique Kerber.

La dublu, Monica Niculescu se menține pe locul 31, Irina Begu a coborât un loc, de la 39 pe 40, în timp ce Raluca Olaru a înregistrat un salt de șapte locuri și a ajuns pe 44 după finala de la Rabat.

În clasamentul Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, Simona Halep este prima româncă, pe locul 29.

Totodată, tenismanul român Marius Copil clasamentul a urcat trei locuri în clasamentul celor mai buni jucători profesioniști (ATP), dat publicității luni, și a ajuns pe poziția a 182-a. Adrian Ungur este al doilea român din ierarhie, pe 196, două trepte mai jos față de săptămâna trecută.

Podiumul clasamentului este neschimbat, cu sârbul Novak Djokovic lider incontestabil, urmat de scoțianul Andy Murray și elvețianul Roger Federer. La dublu, Horia Tecău este în continuare pe locul 5, iar Florin Mergea se menține pe 13.

Alte stiri din Sport

Ultima oră