Finala Cupei României s-ar putea desfășura cu spectatori

08 Mai 2021 | scris de Istvan Deak
Finala Cupei României s-ar putea desfășura cu spectatori

Finala Cupei României s-ar putea desfășura cu spectatori, la 22 mai. Există însă câteva condiții.

Vicepremierul Dan Barna a declarat că se intenţionează permiterea accesului spectatorilor la un meci din Cupa României, însă în număr limitat şi cu condiţia ca ei să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului.

După toate probabilitățile este vorba chiar de finala Cupei, din 22 mai, care se va desfășura pe stadionul din Ploiești. Stadionul are o capacitate de 15.000 de locuri.

”Evenimentul va fi cu titlu experimental, în perspectiva organizării Euro 2021. Accesul pe stadion va fi permis până la maxim 50% din capacitate”, a transmis USR PLUS.

Finala Cupei României. Ce spune FRF?

În replică, Federația Română de Fotbal a anunțat că a depus o cerere oficială pentru ca finala Cupei României din 22 mai să găzduiască circa 7.500 de spectatori. Adică jumătate din capacitatea arenei. „FRF confirmă faptul că a înaintat Comisiei de Tineret și Sport din Camera Deputaților, în urma dialogului avut cu domnul Tudor Pop, președintele comisiei, propunerea ca finala Cupei României la fotbal să se desfășoare cu spectatori, la o capacitate de 50% a stadionului Ilie Oană din Ploiești.

În Cupa României vor avea loc, săptămâna viitoare, partidele Dinamo – Astra Giurgiu (marţi, 11 mai, ora 20:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1) şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova (miercuri, 12 mai, ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1). În manşa secundă a semifinalelor.

În tur, Astra a învins Dinamo cu 1-0. Universitatea Craiova s-a impus cu 3-0 în confruntarea cu Viitorul Pandurii.

Alte stiri din Sport

Ultima oră