Griezmann - băiatul cu faţă de actor în comediile mute

08 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Griezmann - băiatul cu faţă de actor în comediile mute

Pare a fi turneul lui Griezmann: francezul care nu a jucat niciodată la o echipă din Franţa trimite naţionala în finala de la Paris dupa două goluri apărute din senin. Germania a dominat ostilităţile, dar ghinionul combinat cu stangăcii greu de explicat la jucători de asemenea valoare a făcut ca echipa să nu înscrie.

Griezmann, eroul francezilor, are toate şansele de a deveni golgheterul întrecerii - domină topul marcatorilor cu 6 goluri - dar are şanse mari sa fie desemnat şi cel mai bun jucător al acestor Europene. O evoluţie bună in finală coroborata cu victoria Franţei poate face din jucatorul lui Atletico un candidat la Balonul de Aur.

Băiatul cu faţă de actor din comediile mute - pare tot timpul dat cu pudră - se află intr-un moment magic al carierei şi e posibil ca marile cluburi ale Europei să asalteze Madridul cu oferte tentante.

De aceea finala de duminică poate fi şi o confruntare între Ronaldo si Griezmann, o încercare în care Ronaldo va dori să-şi încununeze cariera şi cu un titlu la nivel de naţională, iar Griezmann să facă pasul major în constelaţia marilor jucători.

Alte stiri din Sport

Ultima oră