Euro 2020: Stadionul Rapid va fi reconstruit

22 Iun 2017
Euro 2020: Stadionul Rapid va fi reconstruit

Preşedintele Clubului Sportiv Rapid, Valentina Caciureac, a anunţat joi că Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu a fost deja cedat către Compania Naţională de Investiţii şi că reconstrucţia acestuia nu mai poate fi împiedicată.

“Stadionul este inclus în proiectul Euro-2020 şi cu siguranţă se va face, vom avea o arenă nouă. Avem acordul consiliului de conducere şi al ministerului, s-a făcut deja predarea către CNI. Nu are nicio legătură cu vechea societate, lichidatorul revendică nişte bunuri mobile, nu implică terenul, stadionul. Nu are nicio legătură cu proiectul nostru. Nu poate fi împiedicat acest proiect, el merge înainte, arena se va reconstrui. Eu îmi doresc o echipă de fotbal puternică, să vină să joace pe noua arenă, pentru că fotbalul este strâns legat de clubul sportiv, însă îmi doresc ca oamenii să se îndrepte şi spre clubul nostru”, a declarat Caciureac, într-o conferinţă de presă, conform news.ro.

Bucureştiul se află printre cele 13 oraşe gazdă ale Campionatului European 2020, pe Arena Naţională urmând a se disputa patru partide de la turneul final.

Guvernul României prin Compania Naţională de Investiţii a iniţiat un program de reabilitare a patru stadioane, Steaua, Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf, în perspectiva campionatului european de fotbal din 2020.

Alte stiri din Sport

Ultima oră