De la Ibra,cu modestie. " Am venit ca un rege,plec ca o legendă"

13 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu
De la Ibra,cu modestie.

Spectaculosul-nu numai fotbalistic ci şi mediatic-Ibrahimovici a anunţat pe contul său de Facebook că mâine va juca în ultimul său meci pe Parc des Princes în tricoul lui PSG.

“Mâine voi juca ultimul meci pe Parc des Princes. Am venit ca un rege şi plec ca o legendă” scrie ,cu modestie,evident jucătorul suedez.

Se confirmă astfel speculaţiile potrivit cărora Ibra pleacă de la PSG,şeicii din Saint Germain intenţionând o primenire a echipei-încearca să-i aduca pe Ronaldo, Neymar, Diego Simeone etc.-cu ce-i mai scump pe piaţă în incercarea de a face din echipa de la marginea Parisului o castigatoare de Ligă a Campionilor. In “Era Ibrahimovici” PSG a câştigat cam tot ce se putea câştiga în Franţa dar a capotat,uneori jenant, prin sferturile sau semifinalele Ligii-nu a dat niciodată impresia că are capacitatea de a câştiga trofeul. În meciul de mâine cu Nantes ,Ibrahimovici va încerca să depaşească recordul de goluri înscrise într-o editie de Ligue 1-are nevoie de două goluri pentru a-l depăşi pe Carlos Bianchi(37 de goluri).

Unde pleacă Ibra? Presa îl dă la AC Milan, acolo unde a mai jucat între 2010-2012.

Aventura cu sclipici a suedezului prin fotbalul contemporan continuă,chiar dacă are 34 de ani...

Alte stiri din Sport

Ultima oră