Cupa Mondială 2022: un activist LGBT intră pe gazon în timpul meciului Portugalia – Uruguay

29 Noi 2022
Cupa Mondială 2022: un activist LGBT intră pe gazon în timpul meciului Portugalia – Uruguay

Un bărbat cu un steag curcubeu și un tricou „Salvați Ucraina” a intrat pe teren în timpul celei de-a doua reprize Portugalia - Uruguay, scrie RTBF

Era minutul 50 Portugalia - Uruguay când un individ cu steagul curcubeu în mână, a traversat gazonul înainte de a fi interceptat de securitate. Și chiar dacă camerele au evitat să-l filmeze, bărbatul a reușit să transmită mesajul pe care și-l dorea prin două inscripții pe tricoul său: „Salvați Ucraina” pe fața tricoului și „Respect pentru femeile iraniene” în spate.

Acest individ care a reușit să se ferească de paznici și să intre pe gazon este obișnuit cu invaziile pe terenul de fotbal. Numele lui este Mario Ferri, mai cunoscut sub pseudonimul de „Il Falco”, „Șoimul”.

Purtând încă tricoul cu „Superman”, italianul intră pe terenurile de fotbal din 2007.

În 2010, în Africa de Sud, s-a făcut cunoscut lumii prin întreruperea semifinalei dintre Spania și Germania. În 2011, a intrat pe teren în finala Ligii Campionilor, reușind chiar să arunce o eșarfă AC Milan în jurul gâtului lui Lionel Messi.

În timpul Cupei Mondiale 2014 din Brazilia, a intrat peteren la meciul Belgia SUA cu un tricou pe care scria „Salvați copiii din Favele ”.

Alte stiri din Sport

Ultima oră