Contador poate pierde totul din cauza unui aparat de fotografiat (VIDEO)

14 Mai 2015
Contador poate pierde totul din cauza unui aparat de fotografiat (VIDEO)
Viitorul lui Alberto Contador in actuala editie a Turului Italiei este sub semnul intrebarii. Spaniolul se numara printre victimele unei cazaturi in grup care a avut loc cu cateva sute de metri inainte de finalul etapei a 6-a, desfasurata pe distanta a 183 de kilometri, de la Montecatini Terme pana la Castiglione della Pescaia. Rutierul de la Tinkoff-Saxo si-a pastrat pozitia fruntasa in clasamentul general, insa la festivitatea de premiere nu a putut imbraca tricoul roz din cauza durerilor pe care le avea la umarul drept.

Imediat, Contador s-a urcat intr-un automobil al echipei sale si a plecat spre hotel fara sa acorde vreo declaratie. Spaniolul ar fi suferit o dubla dislocare a umarului drept, s-a ranit si la genunchiul stang, dar se spera in recuperarea sa pana maine, cand se da startul in etapa a 7-a. Accidentul a avut loc cu 150 de metri inaintea liniei de sosire si a fost provocat de catre un spectator care s-a aplecat prea mult cu aparatul sau de fotografiat, a acrosat un rutier din plutonul lui Contador, acesta a cazut si in urma sa au mai fost si multi altii care s-au prabusit intr-un moment in care toata lumea sprinta spre linia de sosire.

Langa hotelul in care echipa sa este cazata, posesorul tricoului roz a facut o radiografie intr-un laborator mobil, afland astfel ca nu a suferit nici o fractura. “Am fost speriat pentru ca am crezut ca mi-am rupt clavicula. M-a durut foarte mult. Sper sa ma odihnesc cum trebuie. Am de gand sa fac tot ce este posibil pentru a nu abandona. Am muncit foarte mult pentru Turul Italiei, dar voi vedea maine daca mai pot continua”, a spus Contador in fata ziaristilor.

Etapa a 6-a din Il Giro a fost castigata de catre neamtul Andre Greipel. Etapa de vineri este cea mai lunga de anul acesta, se intinde pe o distanta de 264 de kilometri, pleaca din Grosseto si ajunge la Fiuggi. Traseul nu contine catarari spectaculoase, lucru foarte bun pentru Alberto Contador, care astfel nu va fi nevoit sa se ridice din sa si sa se sprijine in brate si umeri.



Alte stiri din Sport

Ultima oră