Civilizație! Gestul făcut de ”tricolori”, după înfrângerea cu Olanda: ”Vă mulțumim!”

03 Iul 2024
Civilizație! Gestul făcut de ”tricolori”, după înfrângerea cu Olanda: ”Vă mulțumim!”

”Allianz Arena” din Munchen a fost scena pe care fotbalul românesc a trecut de la extaz la agonie, fiind locul unde s-a disputat și meciul cu Ucraina, unde am obținut cea de-a doua victorie din istoria participării la turneele finale continentale, dar și cel al înfrângerii cu Olanda. 

Ultima impresie lăsată gazdelor de echipa României a fost una exemplară: după meciul cu Olanda, tricolorii au făcut curățenie în vestiar și au lăsat un mesaj de mulțumire gazdelor, redactat atât în limba română, cât și în germană!

Spre cinstea lor, românii au preluat modelul japonezilor, care lasă curate vestiarele stadioanelor pe care evoluează, armonizându-se astfel gestului făcut de fanii niponi, care vin echipați cu saci de gunoi și strâng tot gunoiul pe care îl fac pe stadion. 

”EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă”, a fost mesajul lăsat în vestiar de tricolori.

Alte stiri din Sport

Ultima oră