Chiajna a scapat de retrogradare. In schimb, echipe ce candva jucau in cupele europene vor juca din toamna la matineu!

27 Mai 2015
Chiajna a scapat de retrogradare. In schimb, echipe ce candva jucau in cupele europene vor juca din toamna la matineu!
Un egal care a ingropat ambele formatii s-a consemnat in aceasta seara in Liga I, la partida dintre FC Brasov si Gaz Metan Medias, scor 0-0. Cele doua echipe din Ardeal vor juca din toamna in Liga a 2-a. In schimb, Concordia Chiajna, o echipa fara suporteri si fara identitate, a scapat de retrogradare dupa ce a invins cu 3-2 pe Petrolul, formatie care a inceput returul luptandu-se pentru titlul de campioana si l-a incheiat in cel mai josnic mod cu putinta.

Actuala editie a Ligii I se va incheia sambata. Maine vom afla numele campioanei. Se poate trage insa o concluzie. A fost cea mai slaba editie a primului esalon din fotbalul romanesc. Blaturi peste blaturi, cresele de arbitraj mari cat roata carului si stadioane mai goale ca la meciurile din campionatul judetean. In astfel de conditii, retrogradarea unor echipe ca Otelul Galati, campioana in 2011, Rapid Bucuresti, Ceahlaul Piatra Neamt, Universitatea Cluj-Napoca sau FC Brasov nu trebuie sa mire pe nimeni.

Steaua, ASA Tg. Mures, CFR Cluj-Napoca, CSU Craiova, ACS Poli Timisoara, FC Voluntari, Astra Giurgiu, Petrolul Ploiesti, Dinamo, FC Botosani, Pandurii, CSM Iasi, Viitorul Ovidiu si Concordia Chiajna vor juca din toamna in Liga I. In schimb, Gaz Metan, FC Brasov, Rapid, Otelul, Ceahlaul si U Cluj-Napoca vor evolua la matineu, alaturi de echipe de "legenda" precum Soimii Pancota.

Alte stiri din Sport

Ultima oră