Cea mai promițătoare stea a MMA-ului mondial moare la doar 18 ani

09 Ian 2023
Cea mai promițătoare stea a MMA-ului mondial moare la doar 18 ani

Victoria Lee, una dintre cele mai strălucitoare vedete noi din artele marțiale mixte (MMA), a murit la vârsta de 18 ani, a confirmat sora ei, conform CNN. „Ea a plecat prea devreme și familia noastră este complet devastată de acest eveniment îngrozitor”, a spus sora ei Angela într-o postare pe Instagram sâmbătă. „Ne e dor de ea. Mai mult decât orice pe lumea asta. Familia noastră nu va mai fi niciodată la fel. Viața nu va mai fi niciodată la fel fără ea.”

Lee s-a născut și a crescut în Hawaii și a început să urce în clasamentele acestui sport. Ea a câștigat trei lupte în scurta sa carieră, cel mai recent în septembrie 2021 împotriva Victoria Souza. Ea a pus luptele pe plan secundar anul trecut, deoarece s-a concentrat pe absolvirea liceului.

În postarea sa pe Instagram, Angela a spus că sora ei a murit pe 26 decembrie, dar nu a spus cum. „Ne este atât de dor de tine surioară. Mai mult decât ți-ai putea da seama vreodată. Suntem cu toții distruși”, a adăugat Angela. „Pentru că o bucată din tine era în fiecare dintre noi și când ai plecat, acele bucăți au fost smulse din noi. Nu vom fi niciodată la fel.”

Lee provine dintr-o familie cu o istorie bogată în sport – sora și fratele ei, Christian, sunt ambii campioni mondiali ONE. „The Prodigy”, așa cum devenise cunoscută, a spus anterior pentru MMA Fighting că frații ei au fost cea mai mare inspirație a ei. Campionatul ONE, o promoție în care a luptat Lee, a spus că a fost „devastat” de știri.

„Am inima zdrobită de moartea Victoria Lee. Am cunoscut-o prima dată pe Victoria când avea 11 ani. Am văzut-o înflorind de-a lungul anilor ca performer în artele marțial și ființă umană”, a spus președintele și CEO-ul ONE Championship, Chatri Sityodtong, într-o postare pe Facebook.

„Îmi amintesc mereu că m-am gândit cât de înțeleaptă, gânditoare și altruistă era ea dincolo de anii ei. „Desigur, era o extraordinară minune a artelor marțiale chiar și atunci, dar am putut vedea că era mult mai mult decât atât.”

Alte stiri din Sport

Ultima oră