Magicul Pele. A treia casătorie la 75 de ani

08 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Magicul Pele. A treia casătorie la 75 de ani

Brazilianul Pele este considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie. Considerat erou national el a câştigat cu Brazilia de trei ori Campionatul Mondial de fotbal-Suedia,1958, Chile 1962 şi Mexic-1968. In Mexic, Brazilia a fost în aceiaşi grupă cu România, echipa sud-americana caştigand greu, 3-2, meciul cu echipa noastră( Evident că şi Pele a fost pe teren în acest meci).

Iată ca Pele, la cei 76 de ani ,a hotărât să-şi refacă viaţa sentimentală alaturi de o doamnă de 50 de ani,Marcia Cibela Aoki. Nunta va avea loc la Guaruja, o staţiune de lux de lânga Sao Paolo, acolo unde Pele vrea să aiba o petrecere discretă cu doar 40 de invitati. ( Apropo de Guaruja, aici Neymar are o vilă de lux pe care a transformat-o într-un “cazinou” în care a organizat în aceasta vara un campionat mondial al jucătorilor de poker. Şi tot aici Sorana Carstea a jucat în iunie finala turneului de tenis din localitate).

Interesantă povestea legendarului fotbalist cu Marcia: s-au cunoscut la o petrecere în New York în 1990 si s-au reintalnit dupa 20 de ani in liftul blocului de lux în care locuiau fară să ştie unul de altul. Asta se întampla in 2010 iar acum au decis să facă nunta. De fapt, trebuiau să se căsatorească de acum doi ani dar problemele de sănătatae ale lui Pele au amânat acest,evident fericit, eveniment. Pele este la al treilea mariaj. Primul a durat 12 ani, cu Rosemeri Cholbi, au avut trei copii şi al doilea cu o cunoscuta cantareata din Brazilia , Assiria Nascimento, casatorie cu doi copii şi 14 ani de poveste. La 75 de ani,” regele fotbalului “(asa era cunoscut în epocă fabulosul atacant brazilian) îşi încearca norocul alături de doamna pe care a reîntalnit-o,după 20 de ani ,în lift.

Magician ca fotbalist, la fel de magică îi e şi viata...

Alte stiri din Sport

Ultima oră