Becali a înregistrat noua denumire a echipei Steaua la Registrul Comerţului

15 Feb 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Becali a înregistrat noua denumire a echipei Steaua la Registrul Comerţului

Gigi Becali a declarat miercuri că a înregistrat noul nume al echipei de fotbal Steaua la Registrul Comerţului.El spune că noul nume de fotbal al echipei va fi "FCSB" şi că aceasta va primi licenţa pe noua denumire.

"Stau să mă cert toată ziua? E FCSB numele, am schimbat la Liga, la Federaţie! Care vrea, să-i spună Steaua. Care vrea, să-i spună FCSB. Licenţa va fi luată pe FCSB! Nu stau toata ziua în stres, să mă înnebunească de cap. Vreau să-mi simplific viaţa. Vor să schimb?

Bine, schimb! Noi am schimbat doar numele, nu şi societatea! Nu am capitulat, eu pentru dreptate mă lupt până la capăt! Sunt judecători care au minte la cap. O să spună cei de la Înalta Curte care e Steaua. Iau licenţa pe FCSB! O să joc în Europa ca FCSB. Au contestat cei de la Armată şi FCSB! Să-i spună judecătorii cum vor, aşa am ajuns!", a declarat Becali la Digi Sport, conform sport.ro.

Reprezentanţii CSA Steaua susţin însă că societatea lui Becali nu poate folosi nici numele "FCSB" deoarece s-ar produce o confuzie. Becali a pierdut dreptul de a folosi numele Steaua în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Decizia instanţei este executorie şi mai poate fi atacată pe procedură la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Alte stiri din Sport

Ultima oră