Marea provocare a lui Simeone:să-l antreneze pe Messi!

06 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Marea provocare a lui Simeone:să-l antreneze pe Messi!

Neasteptata demisie a lui Gerardo Martino a pus pe jar oficialii Federatiei argentiniene de Fitbal. Jocurile olimpice se aproprie iar in toamna continua preliminariile Campionatului Mondial.

De aceea nationala are nevoie de un antrenor iar primul pe lista de anunta Diego Simeone antrenorul lui Atletico Madrid. E adevarar ca acesta a semnat recent un nou contract cu clubul madrilen dar are o clauza ca poate pleca fara niciun fel de problema daca are o oferta de la federatia argentiniana. Si aceasta clauza spune multe despre ambitiile lui Simeone... Si daca ne gandim ca urmeaza campionatul mondial e posibil ca Diego sa se gandeasca ca are o sansa uriasa: aceea de a castiga cu argentina titlul de campion mondial. Daca antrenorul lui Atletico va refuza urmatorii pe lista sunt Mauricio pochettini-aflat acum la Totenham-, Jorge Sampaoli-proasp[t angajat de Sevilla, Marcelo Bielsa si Marcelo Gallardo.

 

Dacă Simeone va aceepta oferta va avea o mare provocareŞ  să-l antreneye pe Messi, adversarul din La Liga. Asta ,evident, dupa ce-l va convinge să revină la naţională.

Alte stiri din Sport

Ultima oră