A doua zi după. Cine vine după Iordănescu?

20 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
A doua zi după. Cine vine după Iordănescu?

Eliminarea României de la Campionatul European de Fotbal readuce în prim plan o mai veche dispută: are nevoie naţionala de un antrenor strain?

Înaintea de numirea lui Anghel Iordanescu, se vorbea insistenr de aducerea lui Bruno Labbadia, antrenor german trecut şi pe la Bayer Leverkusen şi Studgart iar acum manager la Hamburger SV.
Evident că aducerea unui antrenor strain depinde şi de bugetul federatiei dar şi de gasirea rapida a unei variante viabile, mai ales că se apropie campania de calificare pentru Mondiale. Cum plecarea lui Iordanescu pare sigură, sunt vehiculate şi nume din fotbalul românesc. Se discută si de varianta Rednic,liber de contract dupa despărţirea de Dinamo, dar şi de Cosmin Olaroiu-puţin probabil că acesta va renunţa la conditiile financiare din Golf. Varianta Contra a căzut , mai ales că acesta şi-a găsit un angajament în Segunda Division.

Ultima propunere vehiculată in spatiul public este Gică Hagi,cel care a mai avut un mandat la naţională.

Cert este că fotbalul romanesc, la nivel de primă reprezentativă, a intrat într-un impas profund şi evident că ipotetica reconstrucţie trebuie să reinceapa cu un antrenor capabil să gestioneze actuala situatie.

Alte stiri din Sport

Ultima oră