Anamaria Prodan Reghecampf vrea șefia FRF. Și știe cine va fi selecționer

14 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Anamaria Prodan Reghecampf vrea șefia FRF. Și știe cine va fi selecționer

"O să candidez! Am rămas copilul ăla rebel, revoluționar, care crede într-o schimbare. Atât de mult am crezut în Burleanu… aveam alte așteptări. Au întârziat să apară schimbarile, am zis sa încerc eu. Deci da, voi candida!", a declarat impresarul la sport.ro.

Anamaria Prodan a vorbit și despre posibilitatea ca Laurentiu Reghecampf să fie numit selecționer în momentul în care ea ar deveni președinte, iar soțul ei ar avea rezultate bune.

"Dacă Laurențiu Reghecampf va fi cel mai bun, eu cred că cel mai bun antrenor al momentului trebuie să fie antrenor la națională. Va fi foarte ciudat pentru că eu voi fi președinte și voi fi nevasta antrenorului echipei naționale. N-are nicio legătura asta cu profesionalismul, cu seriozitatea, cu dorința de a fi cel mai bun! Cred că întotdeauna chestia asta a adus un plus de orice vreți dumneavoastră la echipele unde am lucrat împreună. Noi, în echipă, am adus cei mai buni antrenori și am făcut cea mai mare performanță pentru club.

La națională trebuie să ai puterea să selectionezi cei mai buni jucători din România. Că sunt ai mei, că nu sunt ai mei… am norocul că sunt majoritatea ai mei! Asta încerc să explic: pe vremea când Reghecampf câștigă două campionate la rând aveam foarte puțini jucători la Steaua! Foarte puțini, restul erau la alți agenți!", a continuat impresarul.

Anamaria Prodan îi păstrează lui Contra postul la naționala de tineret: "Este incredibil cum Cosmin Contra care face performanță nu a fost întrebat: Nu vrei să vii la lotul național?".

Alte stiri din Sport

Ultima oră