Alt miracol al fotbalului. Turcia asteapta debutul lui Turan la Barcelona

05 Ian 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Alt miracol al fotbalului. Turcia asteapta debutul lui Turan la Barcelona

Toti fanii turci spun ca da, Turan este considerat cel mai bun produs al fotbalului autohton. Exista si calcule mai aplicate din partea companiilor turcesti care se numara printre sponsorii clubului catalan. In primul rand este vorba de Beko, producator de electrocasnice si “sponsor premium “ al clubului catalan.Aceleasi planuri le are si Lassa Anvelope, sponsor si partener al echipelor de handbal,baschet ,hochei si fotbal ale Barcelonei. Prezenta lui Turan alaturi de Messi poate duce la o crestere a vanzarilor atat in Turcia-aici Barcelona are 10 milioane de suporteri- dar si in intreaga lume, unde expunerea clubului catalan este la cote extrem de mari.

Cei de la Beko iau in considerare faptul ca logo-ul lor se afla pe maneca tricourilor celor de la Barcelona si astfel firma are vizibilitate la circa 1 miliard de oameni, ceea ce e o performanta greu accesibila multor companii.

De altfel, mai multi jucatori ai Barcelonei-Iniesta, Pique, Luis Suarez , Neymar si Navarro-au facut reclama companiei turce.Ca sa nu mai vorbim de Messi care a facut parte dintr-o campanie publicitara a Turkish Airlines.

Asa ca , intreaga tara e cu ochii pe Turan care ar putea debuta la Barcelona chiar maine, in meciul cu Espanyol.. Incurajat si indrumat de Hagi, in perioada Galatasaray, Arda Turan a “explodat “ in fotbalul european odata cu transferul la Atletico Madrid. Plecarea la Barcelona reprezinta un “varf” al carierei fotbalistice si toti fanii sai spera sa reuseasca imtr-o echipa in care evolueaza Messi, Suarez si Neymar. Alta observatie:desi tara este tulburata de crizele de la granita cu Siria, problema kurda si milioanele de refugiati din Orient, de cateva zile debutul lui Turan la Barcelona reprezinta un subiect de prim rang pentru opinia publica. Un astfel de fenomen poate fi explicat doar ca un miracol al fotbalului, asa cum numai acest sport poate oferi.

Alte stiri din Sport

Ultima oră