Poate ești curios! Pe ce isi cheltuie Ronaldo banii?

05 Mai 2015
Poate ești curios! Pe ce isi cheltuie Ronaldo banii?
In aceasta seara, cu incepere de la ora 21:45, va avea loc meciul dintre Juventus Torino si Real Madrid. Partida conteaza pentru semifinalele Ligii Campionilor. Luciano Moggi, fostul conducator al italienilor, sustine ca in 2003 a fost foarte aproape de a-l transfera pe Cristiano Ronaldo, vedeta de acum a madrilenilor.

Intre timp, portughezul a devenit cel mai bogat fotbalist din lume, avand o vedere de peste 210 milioane euro, depasindu-i in acest clasament pe Messi, Ibrahimovici si Neymar. Portughezul castiga 13 milioane de euro pe an de la Real Madrid, insa primeste mult mai multi bani din contractele de publicitate.

Pe ce isi cheltuie Ronaldo banii? Pe masini si pe haine, ca orice fotbalist cu o cota uriasa. Despre colectia de lenjerie intima CR7 se stie deja. Recent, jucatorul lui Real Madrid a lansat o colectie de pantofi la care Ronaldo a lucrat cu o echipa de specialisti in domeniu. Portughezul este intotdeauna foarte atent la felul in care arata si se lauda ca detine o colectie de 50 de ceasuri. O adevarata nebunie! Si masinile sunt importante pentru fotbalist. Are o colectie de 15 automobile de unde nu lipsesc modele de la Bugatti, Lamborghini si Ferrari.

Inainte de a ajunge la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a jucat la Manchester United cu numarul 7, asa cum a facut-o si David Beckham. Ce doi au in comun nu doar numarul de pe tricou, ci si pasiunea pentru conace. Portughezul detine un conac cu o suprafata de 3.258 metri patrati, cotat la 10 milioane de euro. In tara sa natala, CR7 mai are o vila cu doua etaje, intinsa pe 5.000 de metri patrat, un elicopter si un apartamentul in centrul Lisabonei, care este cotat la doua milioane de euro. Pentru ca ii place distractia, Ronaldo a deschis recent un club de noapte unde i-a oferit un job de o noapte, pe post de DJ, lui Paris Hilton.

Chiar daca este asociat cu luxul, Cristiano Ronaldo face si acte caritabile, unele pe care le face in tacere, pe ascuns, asa cum ii sta bine oricarui bun crestin.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră