Abramovich îi oferă lui Messi un salariu de 2.800.000 de euro pe lună

07 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Abramovich îi oferă lui Messi un salariu de 2.800.000 de euro pe lună

Povestea dintre Messi şi Barcelona pare să aiba un final neaşteptat daca e să ne luam dupa tabloidele britanice.

The Sun scrie că Jorge Messi, tatăl jucatorului, s-a întalnit cu Roman Abramovich, proprietarul clubului Chelsea.

Evident că miliardarul rus are un singur ţel: sa-l transfere la Londra pe jucătorul Barcelonei. Oferta lui Abramovich e de poveste: salariu de 700.000 de euro pe săptămâna pentru Messi şi cam 130 de milioane de euro pentru Barcelona. Oferta a fost făcuta acum câteva săptămani dar ea revine în prim-plan acum când Messi şi tatăl său au fost condamnaţi la 21 de luni închisoare fiecare-sentinţa nu e definitivă şi va fi atacată cu recurs.

E logic să intuiesti că Messi e nemulţumit de ceea ce i se întampla şi probabil că prima reacţie va fi aceea a plecării din Spania. Varianta e plauzibilă mai ales că ultimii doi ani au fost umbriţi de aceasta ancheta iar Messi se poate gândi că poate încerca şi altceva. Chelsea ,prin puterea financiară,poate fi o alternativaădar varianta logică,din toate punctele de vedere ,este Manchester City. Acolo e Guardiola,fostul antrenor de la Barcelona. City va juca tiki-taka, stilul de joc în care a jucat tot timpul argentinianul iar şeicii de la City au capacitatea financiară de a acoperi brandul Messi.

Dar, deocamdată, acestea sunt doar speculaţii la fel cum putem lua în calcul ipoteza în care Messi decide să ramâna la Barcelona iar problemele cu fiscul se rezolvă în final.

Deocamdata “Messi la Barcelona” rămâne o poveste plină de tensiune,cu multe necunoscute şi nimeni nu poate intui acum ce va face jucatorul argentinian:pleacă sau rămâne lala Barcelona?

Alte stiri din Sport

Ultima oră