Spitalul Sf.Pantelimon: Șefa ATI, suspendată pentru înregistrarea unei discuții apărute...pac! la răsboiu'

02 Iun 2016 | scris de Magda Marincovici
Spitalul Sf.Pantelimon: Șefa ATI, suspendată pentru înregistrarea unei discuții apărute...pac! la răsboiu'

Această decizie a fost luată după ce într-un articol publicat miecuri, șefa secției ATI se pronunță asupra modului discriminatoriu în care ar fi utilizate medicamentele în această unitate medicală. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Sf. Pantelimon, dr. Fiorella Mițoi, ne-a declarat că s-a format o comisie pentru realizarea unei anchete interne.

Pe toată durata anchetei, începând de azi (miercuri, n.r.) ele au fost suspendate.

Explicațiile acestor nefericite afirmații, potrivit cărora medicamentele ar fi administrate selectiv, sunt multiple. Se pare că totul a pornit de la o ceartă dintre actuala șefă a secției ATI și un alt medic care dorește să-i ia locul. Aceasta din urmă a înregistrat cearta și cu ea, a mers direct la .... presă! Actuala șefă a secției ATI ocupă acest post de cățiva ani și a fost implicată în numeroase proiecte finalizate cu rezultate excelent, confirmă dr. Mițoi.  

Purtătorul de cuvânt, dr. Fiorella Mițioi spune că unele afirmații au fost scoase din context, de aceea este foarte importantă înregistrarea discuției.  De asemenea, dr Mițioi nu exclude ca acest episod să fie și consecința stresului și stării de oboseala, valabile în cazul tuturor medicilor, dar mai ales al celor care profesează în secțiile de terapie intensivă.

  

 

 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră