Confirmare oficială: Profesorul Luc Montagnier a murit

10 Feb 2022
Confirmare oficială: Profesorul Luc Montagnier a murit

Potrivit a două surse diferite, una medicală, alta politică, Luc Montagnier a murit marţi, la vârsta de 89 de ani, la spitalul american din Neuilly.

 

Vestea morții sale fusese anunțată miercuri de siteul France Soir, considerat ca site anti-vaccin si complotist dar nicio altă sursă decât cea a acestei mass-media nu confirmase decesul profesorului.

Ziarul Liberation a obținut, joi, confirmarea morții sale de la dr. Béatrice Milbert (cu care profesorul trebuia să organizeze un simpozion la Geneva în ianuarie 2021) și de la primăria din Neuilly, care a confirmat primirea certificatului de deces.

 

Miercuri, matematicianul Jean-Claude Perez, foarte apropiat de Luc Montagnier, confirmase și el decesul pentru ziarul Le Parisien, spunând că este „foarte trist” de această dispariție. Potrivit acestuia, profesorul îl sunase la începutul lunii „despre un articol științific la care lucra”.

Comentarii foarte criticate despre Covid


Luc Montagnier se poziționase împotriva vaccinării si făcut observații asupra virusului Covid, despre care a spus că este rezultatul manipulării umane. El a mai susținut că SARS-CoV-2 conține „secvențe ale virusului SIDA”, o poziție care a fost criticată îndelung de colegii săi.

Sursa : Le Parisien

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră