Biden va primi marți a cincea doză de vaccin anti-Covid actualizat

24 Oct 2022
Biden va primi marți a cincea doză de vaccin anti-Covid actualizat

Președintele SUA va face, de asemenea, observații cu privire la pandemie și la eforturile administrației sale de a-i vaccina pe americani, potrivit unui oficial de la Casa Albă, scrie NBCNews.

Președintele Joe Biden va primi marți vaccinul actualizat de Covid-19, după ce va rosti observații cu privire la pandemie și eforturile administrației de a-i stimula pe americani, potrivit unui oficial de la Casa Albă.

Au trecut mai bine de trei luni de când președintele a contractat virusul, intervalul de timp pe care experții în sănătate recomandă să aștepte înainte de a primi o nouă injectare.

Președintele va sublinia că, deși s-au făcut progrese în ceea ce privește actualizarea oamenilor cu privire la vaccinurile lor, mai sunt de făcut, a spus oficialul.

De când boosterele bivalente au fost disponibile, doar aproximativ 20 de milioane de americani și-au primit vaccinurile, conform datelor păstrate de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Noua formulă vizează atât tulpina originală de Covid, cât și subvariantele omicroni care circulă în prezent BA.4 și BA.5.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră