De la altar în penal. Ce au păţit doi miri din Petroşani

03 Aug 2017
De la altar în penal. Ce au păţit doi miri din Petroşani

Doi miri din Petroşani s-au gândit să facă petrecerea de nuntă în stradă. Aşa că şi-au montat cortul pe o stradă din municipiu pentru a-i primi pe cei 100 de invitaţi. Numai că la uşa cortului a apărut Poliţia.

Şefului Poliţiei municipiului Petroşani, Aurel Buruiană, spune că, iniţial, că organizatorii nunţii au declarat că deţin autorizaţie de la Primărie pentru amplasarea cortului pe strada Plopilor, din municipiu şi au cerut răgaz pentru a prezenta documentele.

„Noi am trimis un echipaj la faţa locului, am întocmit un proces verbal, ocazie cu care organizatorul a spus că ar avea ceva documente de la Primăria Petroşani, i-am dat termen ca într-o oră să intre în legalitate, ori să elibereze drumul public, ori, dacă nu, să ne prezinte documentele respective. În caz contrar, întocmim dosar penal. Este vorba de o stradă din municipiul Petroşani”, a declarat Buruiană pentru mediafax.ro.

După ce a trecut timpul acordat, mirii nu au putut prezenta documentele cerute de poliţişti, astfel că a fost întocmit un dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public.

„S-a întocmit dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public, în condiţiile în care li s-a pus celor de acolo în vedere să îşi reglementeze situaţia juridică, efectiv să obţină autorizaţia prevăzută de lege sau să înlăture cortul, dar dumnealor nu au obţinut autorizaţia şi nici cortul nu l-au înlăturat. Au promis că îl vor ridica în scurt timp”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara.

La nunta programată miercuri seara erau aşteptate aproximativ 100 de persoane.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră