CA-N FILME. O scrisoare a ajuns la destinaţie după 50 de ani

10 Aug 2015
CA-N FILME. O scrisoare a ajuns la destinaţie după 50 de ani
O felicitare de Crăciun a ajuns la destinație după 50 de ani de la expediere. Aceasta a fost trimisă dintr-o localitate aflată la o distanță de 13 kilometri faţă de destinaţie, în satul elvețian Illgau. Scrisoarea a sosit luni, împreună cu o factură de taxă suplimentară în valoare de 0,90 franci elvețieni.


Felicitarea a ajuns la fiul destinatarului, care decedase între timp, informează agenția DPA. "Poate voi aștepta și eu 50 ani înainte de a o plăti", a spus fiul fermierului, citat de DPA, în legătură cu factura ce însoțea plicul cu felicitarea din 1965.

Felicitarea a fost trimisă în 16 decembrie 1965 de un fermier din satul Ibach, situat într-o vale, unui agricultor dintr-un sat de munte, a precizat fiul destinatarului pentru agenția de știri elvețiană.

Nu se cunosc încă motivele pentru care a fost nevoie de zeci de ani pentru ca felicitarea să străbată distanța scurtă dintre două localități din centrul Elveției.
Este posibil ca ea să fi alunecat sub o piesă de mobilier sau în spatele acesteia, în interiorul oficiului poștal, a declarat acesta.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră