Vanghelie: Nu tac, nu tac, cu orice risc. Voi candida la parlamentare

25 Iul 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Vanghelie: Nu tac, nu tac, cu orice risc. Voi candida la parlamentare

"Înţeleg rolul DNA, dar şi când vor răspunde aceşti oameni. Nu mă interesează să iau legătura cu martorii din dosar. Voi candida la alegerile parlamentare. Oamenii politici trebuie să se bată pentru a se stopa abuzurile DNA. Nu mă interesează să fug din ţară, vreau să îmi continui activitatea politică. Nu sunt campionul denunţurilor din România. Nu ştiu să fac denunţuri. Vreau să intru în normalitate", a declarat Vanghelie în momentul susţinerii cererii de ridicare a controlului judiciar, conform mediafax.ro.

Când a ajuns la instanţă, fostul primar a ţinut să transmită un mesaj pentru "toată lumea, pentru toţi care ne învârtim" "Nu tac, nu tac, cu orice risc, orice se va întâmpla. Încă nu am spus tot ce ştiu, să fie foarte clar. Sunt un om care sunt foarte bine informat, ştiu ce se întâmplă în România. Ştiu de ce s-au pus în aplicare aceste lucruri, ştiu cine a pus în aplicare aceste lucruri. Nu mă sperie nimic", a spus Vanghelie.

Instanţa a rămas în pronunţare în legătură cu solicitarea de ridicare a controlului judiciar, decizia urmând să fie una definitivă. În dosarul aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti, Marian Vanghelie este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Alte stiri din Politic

Ultima oră