Senator PSD: Condiționarea soluționării crizei politice de plata unor polițe personale în partid, un act anti-național

20 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Senator PSD: Condiționarea soluționării crizei politice de plata unor polițe personale în partid, un act anti-național

Senatorul PSD Nicolae Şerban le cere colegilor de partid să nu pună problemele, conflictele interne sau antipatiile înaintea interesului public, susţinând că istoria nu-i va ierta.

"Sunt senator al ROMÂNIEI, ales pe lista Partidului Social Democrat, am depus un jurământ față de Țară și poporul său iar respectarea acestuia este prima și cea mai importantă obligație publică pe care o am. Sunt om de stat, politician responsabil în fața propriilor cetățeni. Orice probleme interne ale PSD, orice conflicte, animozități sau antipatii între membri sau grupuri din PSD, oricât de importante, de grave sau de urgente ar părea, nu pot trece niciodată înaintea interesului public. Există un timp pentru toate și o ordine de priorități", afirmă Nicolae Şerban într-o postare pe Facebook.

El atrage atenţia că "Guvernul României este în avarie, și se manifestă chiar mai deficitar decât un guvern demis (sau demisionar), fără încrederea Parlamentului, fără sprijinul majorității și fără capacitatea de a răspunde pentru actele sale". 

"Condiționarea soluționării crizei politice de reglarea unor raporturi de putere în PSD ori de plata unor polițe personale este un act de iresponsabilitate politică, un act anti-național. Istoria nu-i iartă și nu-i va ierta pe cei care pun interesul propriu înaintea interesului Țării. Care este nenegociabil! Obligația mea, ca senator al României, este să fac tot ce se poate pentru ca ordinea constituțională să fie restabilită și un nou guvern să fie învestit de Parlament. Fără compromisuri cu valorile naționale fundamentale! De orice alte probleme ne vom ocupa mai apoi și nu mai înainte", conchide senatorul PSD.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Politic

Ultima oră